icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Woud Pause Barstol Svart Ek Sitthöjd 75 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Woud

Woud Pause Barstol Svart Ek Sitthöjd 75 cm


3 149 kr

Rek pris: 4 499 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:
Mer från: Stolar Rea Woud

Barstolen Pause är formgiven av den finska designern Kasper Nyman. Stolen karakteriseras av skandinavisk enkelhet med tunna, raka linjer. Den perfekta stolen för dig som söker efter design, kvalité och komfort! Vackert detaljberikad med ett fotstöd som har ett skydd i solid mässing. 

 

Kasper Nyman strävar alltid efter att utmana sig själv och de material hav använder sig utav för att skapa produkter som karakteriserar Skandinavisk design och visuell enkelhet. Han baserar sina mästerverk på en stark tro, en igenkänningsfaktor och funktionalitet i kombination med kvalitet. 

 

Stolen ingår i serien Pause och finns att välja i flera olika färger. 


Specifikationer

- Material: Massiv ek / Solid mässing.
- Sits: Plywood med ekfanér.
- Bredd: 45,7 cm.
- Djup: 46,5 cm.
- Höjd: 95 cm.
- Sitthöjd: 75 cm.

Varumärke Woud
Sitthöjd 75 cm
Färg Svart
Material Ek, Mässing

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.