icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Woud Mono Matstol Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Woud

Woud Mono Matstol Ek


5 999 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Stolar Matstolar Woud

Matstolen Mono är en nytänkande matstol designad av Kasper Nyman. Stolen är ett resultat av otraditionellt tänkande och inspirationen har hämtats från hur enkelt papper viks och formas. Sitsen är tillverkad av det revolutionerande trämaterialet UPM Grada. Ett material där sitsen formas med värme och tryck för att få den unika och detaljrika formen som kan skådas på Mono matstol.

Kasper Nyman strävar alltid efter att utmana sig själv och de material hav använder sig utav för att skapa produkter som karakteriserar Skandinavisk design och visuell enkelhet. Han baserar sina mästerverk på en stark tro, en igenkänningsfaktor och funktionalitet i kombination med kvalitet. 

Specifikationer

- Material: Massiv ek. 
- Sits: UPM Grada Plywood med ekfanér. 
- Bredd: 45 cm. 
- Djup: 51 cm. 
- Höjd: 78 cm. 
- Sitthöjd: 45,5 cm.

Varumärke Woud
Storlek Bredd: 45 cm. Djup: 51 cm. Höjd: 78 cm. Sitthöjd: 45,5 cm.
Färg Ek
Material Ek
Material Ek
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.