Woud Diagonal Bänk Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Woud

Woud Diagonal Bänk Svart


7 299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Bänkar Stolar Woud

Diagonal bänken är designad av Signe Hytte för att skapa enkelhet och symmetri vid första titten. Benen är dock osymmetrisk formade för att skapa en unik känsla och när man ser på bänken från sidan så skapar de diagonala tuberna på benen ett X. Detta i kombination med noggranna detaljer och en mörk yta skapar en minimalistisk profil. Använd bänken för att sitta på eller placera bänken vid sidan och ställen en härlig tavla på den.

 

 

Diagonal bänk kräver lättare montering. 

Varumärke Woud
Storlek (LxDxH): 160 x 35 x 45 cm
Färg Svart
Material Ek
Ben Metallben
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.