Woud Come Here Sidobord Svart Ø41 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Woud

Woud Come Here Sidobord Svart Ø41


2 849 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Bord Sidobord Woud

Come Here sidobord tillverkad i ek är en enkel men vacker konstruktion som kommer att vara ett blickfång i vilket rum du än väljer att placera den. Bordet består av tre ben varav ett fortsätter upp genom bordsskivan för att fungera som ett handtag. På så sätt kan du greppa tag i bordet och placera det var du vill. Använd det som ett nattduksbord, ett litet soffbord eller kanske som avlastningsbord vid läshörnan. 


Come here är tillverkat i massiv ek och finns i flera olika utföranden.


Varumärke Woud
Storlek (ØxH) 41x45 cm
Färg Svart
Material Ek, Metall
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.