icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Watt & Veke Vägglampa Henry har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Watt & Veke

Watt & Veke Vägglampa Henry


2 799 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Vägglampan Henry påminer om en gammaldags arbetslampa i mattsvart med antika detaljer i mässing. Utrustade md GU10 lamphållare för bästa ljus. 


Glödlampa ingår ej.

 


Varumärke Watt & Veke
Färg Svart
Storlek (LxØ): 61-85x16 cm Väggfäste Ø 10 cm
Ljuskälla Lamp sockel: GU10 Max watt: 35
Watt & Veke

Watt & Veke

Fantastiska Watt & Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar innovativ belysning, lampskärmar och spännande heminredning. Watt & Veke är ett familjeägt bolag med lång erfarenhet inom lamp-produktion med flera duktiga formgivare knutna till sig. Hos Watt & Veke finns något för alla inredningsintresserade.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.