icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Watt & Veke Batteridrivet LED-Ljus Stor har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Watt & Veke

Watt & Veke Batteridrivet LED-Ljus Stor


300 kr

Rek pris: 690 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Dekoration Rea Belysning

Ett batteridrivet LED-ljus från Watt & Veke som är perfekt för att skapa en varm och mysig atmosfär, antingen utomhus på din balkong eller terass, eller varför inte inomhus.Ljusen är gjorda av äkta paraffinvax för att ge ett mjukt och varmt sken. Ljuset har även en timerfunktion vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att batterierna ska ta slut.


Undvik att ha ljuset i direkt solljus då vaxet smälter vid 62 grader.Storlek: H 20cm, Ø20

 

Ø20
Ø20

Drivs av 3st AAA-batterier (ingår ej)

  

Varumärke Watt & Veke
Färg Vit

Watt & Veke

Fantastiska Watt & Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar innovativ belysning, lampskärmar och spännande heminredning. Watt & Veke är ett familjeägt bolag med lång erfarenhet inom lamp-produktion med flera duktiga formgivare knutna till sig. Hos Watt & Veke finns något för alla inredningsintresserade.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.