icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Vita lampfot Golv - Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Vita

Vita lampfot Golv - Svart


649 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Lampor Vita Lampfötter

Vita golvstativ förvandlar enkelt din taklampa från Vita till en snygg golvlampa.Står stadigt på tre ben 


Specifikationer

Höjd: 109 cm
Sladdlängd: 3m
Sockel: E27 
Diameter (golv): 66cm 


 

 

Varumärke Vita
Färg Svart
Vita

Vita

Vita är ett danskt belysningsföretag som grundades i Köpenhamn med grundidén att skapa funktionell och modern belysning till ett bra pris. Vitas lampor och lampskärmar är i skandinavisk stil med en vacker dansk design. De har valt att lägga stort fokus på användbarhet och kvalitet. Alla lampor är packade i kompakta presentförpackningar för att optimera världens logistik- och lagerkostnader och där igenom minska miljöpåverkan på vår planet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.