Woud Annular Taklampa White Ø47 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Woud

Woud Annular Taklampa White Ø47


5 399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Konformad taklampa från Woud. Enkel design men med ett uppseendeväckande uttryck. Modern look med klassiska inslag som gör att lampan passar in utan problem i flera olika inredningsstilar. Lampan är utrustad med en integrerad LED "ljus-ring" längs lampans nedre del, detta skapar en jämnt och vackert sken. Skärm i vit, pulverlackerad aluminium. 300 cm lång textilsladd med takkopp i plast.

Varumärke Woud
Färg Vit
Material Stål
Storlek (ØxH): 46.8 x 32.4 cm
Ljuskälla 12W LED
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.