Woud Tray Hylla Ek 201cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Sista chansen!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Woud

Woud Tray Hylla Ek 201cm


23 649 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Förvaring Hyllor Woud

Hylla med enkelt och stilfullt utseende från Woud. Design som uppvisar ett hyllsystem med raka linjer, symmetri och ett minimalistiskt uttryck. Hyllans konstruktion tillåter förflyttning av hyllplanen så att du själv kan bestämma hur du vill att just din hylla ska se ut. De mindre hyllplanen kan även flyttas åt sidorna vilket skapar ett tomt utrymme mellan hyllplan och stomme. Detta gör att du kan placera högra objekt på hyllan under som sedan kan sträcka sig högre upp än det övre hyllplanet. 

 

Hyllan är tillverkad i svartlackerad metall med 6 hyllplan i naturlig ek.


För mer precisa dimensioner, se här.

Varumärke Woud
Storlek (LxDxH): 100 x 40 x 201 cm
Färg Ek
Material Ek, Metall
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.