Woud Knaegt Klädhängare Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Woud

Woud Knaegt Klädhängare Svart


2 599 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Annorlunda klädhängare/hatthylla från Woud. Minimalistiskt, skandinaviskt utseende med funktionell men samtidigt stilfull förvaring. Passar perfekt i hallen för ytterkläder men blir även ett spännande inslag i andra rum i hemmet. Klädhängaren är gjord i svartmålat trä i form av stavar som kopplats ihop med hjälp av ett matchande läderband. Bandet används även för att hålla upp hängarens övre del. Kläder och andra föremål kan hängas både på de längre och kortare trästavarna.

Varumärke Woud
Storlek (LxDxH): 87.5 x 28.5 x 3.5 cm
Färg Svart
Material Läder, Trä
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.