Woud Coupé Rectangular Hylla Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Sista chansen!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Woud

Woud Coupé Rectangular Hylla Svart


2 899 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Hyllor Woud

Coupé hyllan från Woud har en unik och stilren design. Utformningen av hyllan gör det möjligt att använda den för olika ändamål. Hyllorna fungerar bra i små utrymmen som i badrum, för att hänga handdukar och lagra vardagliga objekt som tandborstar eller i köket för att exempelvis förvara kryddburkar. 

 

Coupe hyllorna finns i svart och vitt och serien består av en vertikal, horisontell och rektangulär hylla.

Varumärke Woud
Storlek (BxHxD) 53x56x13,5 cm
Färg Svart
Material Metall
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.