icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Woud Solid Bänk Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Woud

Woud Solid Bänk Ek


7 199 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:
Mer från: Bänkar Stolar Woud

Den här härligt multifunktionella bänken från Woud är designad av Maja Bøgh Vindbjerg. Bänken är perfekt att placera i hallen då den såklart går att sitta på men även har en sida där det är perfekt att placera blommor och en sida där du kan lägga diverse småsaker. Tillverkad i solid ek för absolut bästa kvalitet. 

Maja Bøgh Vindbjerg är en designer som föredrar att arbeta med ärlig, simpel och minimalistisk design för att på så vis skapa en stilren, modern och tidlös elegans i sina produkter. Hon hämtar sin inspiration från nordiska traditioner. 

Specifikationer

- Material ben: Solid Ek
- Tyg: 88% ull, 12% Polyamid
- Martindale: 100 000
- Bredd: 110 cm.
- Djup: 42,5 cm.
- Höjd: 45 cm.

Varumärke Woud
Storlek Bredd: 110 cm. Djup: 42,5 cm. Höjd: 45 cm.
Färg Ek
Material Ek
Material Ek
Woud

Woud

Woud tillhandahåller en stor vidd av högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Varje designer är handplockad för att säkerställa att visionen vidhålls - att skapa tidlös design där varje produkt har en mening, ett syfta och en funktion. Woud samarbetar med nya talanger och etablerade designers från ett vitt spann av länder. Varje designer har sitt individuella uttryck , men alla med en modern tolkning av det skandinaviska designarvet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.