icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Village

    Village håller sig i närhet till naturen, och finner skönhet i små och simpla ting. Village är genuint mån om vår omgivning, och jobbar med lokalproducerade varor tillverkade med ordentligt hantverk - gjorda med passion, engagemang och kärlek.

  • Village

Just nu:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Just nu: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

1 produkter

Om Village

Village är det svenska inredningsmärket som kombinerar stilren design med ett stort hantverkskunnande. Det passar dig som gillar trendiga inredningsdetaljer och textilier med omtanke om natur och miljö. Kollektionerna utgörs av gedigna material som ull, linne, läder och trä.

Textilier och inredningsdetaljer med hållbarhet i fokus

Vill du inreda ditt hem med produkter som genomsyras av ett hållbarhetstänk? Då är Village ett märke som passar dig. Man satsar på lokalproducerade inredningsprodukter som tillverkas av noga utvalda material. I sortimentet samsas märkets populära ekologiska ullfiltar med inredningsobjekt med detaljer i finaste läder från Tärnsjö Garveri. Färgskalan är jordnära och naturligt oförställd. Här hittar du vackra och praktiska produkter för sovrummet, köket och vardagsrummet. Oavsett om det handlar om sköna sängkläder i linne eller tidlösa inredningsprodukter så är det klassiska hantverk av hög kvalitet.

Plädar, sängkläder och inredningsdetaljer tillverkade med passion

Village har fått mycket välförtjänt uppmärksamhet för sina mysiga och vackra plädar. Mjuka och gosiga gör de soffan mer inbjudande. De ekologiska filtarna är tillverkade i ull från svenska får i enlighet med märkets filosofi om att ett ordentligt hantverk måste få ta tid. Söker du inredningsprodukter som är designade för att kunna gå i arv? Äkta läder blir ännu finare med tiden och textilierna i mjukt linne är tillverkade för att du ska kunna njuta länge av dem. Det här är ett märke för dig som gillar tidlös, stilren och kvalitativ design.

Oavsett om du söker skärbrädor tillverkade av europeiska träslag eller vackra ljusstakar så är Village ett märke för dig. Här hittar du produkter för det ekologiska hemmet med snabb leverans och prisgaranti. Vi på Sleepo bjuder på fri frakt och om du mot förmodan skulle ångra dig så har du 14 dagars öppet köp.