• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Tvilum

    Tvilum grundades 1965 och är idag en av världens största tillverkare av trämöbler med tillverkning i Danmark. Tvilum erbjuder ett komplett sortiment av trämöbler till hela hemmet.

  • Tvilum

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Tvilum - trämöbler för hela hemmet

Den danska möbeltillverkaren Tvilum tillverkar trämöbler för hela hemmet. Deras karaktäristiska stil är avskalad och praktisk formgivning i en neutral skandinavisk färgskala som passar de flesta hem.

Tvilum har tillverkat sina möbler sedan 1965 och är idag starkt förknippat med den höga kvaliteten som dansk design och tillverkning anses ha runt om i världen. Deras möbelkollektion innehåller trämöbler för hela hemmet, som garderober, sängbord, tv-bänkar och allt annat som ett bekvämt hem behöver. Deras möbler levereras omonterade och du monterar enkelt ihop dem själv med hjälp av de detaljerade monteringsbeskrivningarna. För dig som värdesätter ett hem där både design och praktiska lösningar existerar är Tvilums möbler ett utmärkt val. Den avskalade formgivningen tillsammans med den neutrala färgskalan gör det enkelt att placera 

Tvilum är en av världens största tillverkare av trämöbler för hela hemmet. Mycket av deras popularitet beror på deras möblers avskalade och moderna linjer som idag är närmast synonymt med dansk design. Att inreda med möbler från detta danska märke ger precis rätt uttryck för det kvalitetsmedvetna hemmet, då de har lyckats att skapa prisvärda möbler som håller mycket hög kvalitet. Tvilum tillverkar fortfarande sina möbler i Danmark och precis som många andra skandinaviska företag har de ett starkt miljötänk. Deras möbelproduktion är miljövänlig i alla led.

Tryggt och säkert

I den här kategorin hittar du praktiska möbler som finns i många olika neutrala färger. När du har valt ut din möbel från Tvilum och gått igenom med ditt köp får du gratis och snabb leverans. När du har tagit emot din nya möbel har du 14 dagars öppet köp och ifall något inte riktigt stämmer får du returnera varan helt gratis.