icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Turiform

 

Turiform

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Turi Tobiassen är designpersonligheten som har gett namn åt varumärket Turiform. Hon är utbildat textildesigner och har arbetat i många år som frilansdesigner och konstnär. 1995 startade hon Turiform.

 

Turi har alltid haft ett behov av tänka på helheten. Därför har hon hela tiden haft krav på goda kombinationsmöjligheter som en röd tråd genom hela designprocessen. Den här tanken visas tydligt i sättet som Turiform bygger upp sina kollektioner på. Det handlar om atmosfären som den enskilda önskar att skapa runt sig. Mjuk romantiskt eller stramt modernt, klassiskt elegant eller dristigt och färgstarkt. Därför är varje kollektion indelad i sektioner med varsin tydlig profil i stil och färg.

 

Turiforms sortiment ska alltid erbjuda valmöjligheter bland varor, med karaktärer som knyter dem samman. Inom varje kategori blir det enkelt att finna kombinationer bland textilier och detaljer som skapar det rätta inbördes samspelet. Turiform består idag av ett brett urval av kollektioner.

 

Designfilosofin är enkel: ”Vi erbjuder ett så brett och varierat sortiment, så att du själv ska kunna välja och komponera efter egna önskemål. Varje säsong öppnar för flera möjligheter för att sätta en personlig präger på inredningen av sovrummet. Med ett välvalt antal mönster och färger utvecklar Turiform sig vidare i takt med nya trender och inflytelser.