• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Troll Nursery Spjälsängar

    Troll Nursery är ett svenskt företag med fabriker i Lettland. 1994 startade den första fabriken och idag har man tre fabriker som tillverkar över 10 000 enheter i månaden. Hos oss hittar du flera snygga, säkra och prisvärda trämöbler från Troll.

  • Troll Nursery Spjälsängar
16 produkter

Stilrena spjälsängar från Troll

Liksom övriga produkter från Troll är spjälsängarna både stilrena samt säkra och bekväma för barnet.

Sänkbar sida förenklar vid läggning

I Troll Royal spjälsäng med avtagbar sida sover ditt barn som en kunglighet och möjligheten att plocka bort en gavel på sängen underlättar mycket när du ska lägga ner barnet i sängen. Den populära Royal-serien har en liten målad krona i ljusgrått på huvudgaveln. Instruktioner för Troll spjälsäng montering medföljer för de modeller där gaveln går att justera eller avlägsna.

Lika klassiska som populära är sängarna från Troll som med sin stilrenhet passar bra in i våra skandinaviska hem. Modellen Troll spjälsäng lux är en kraftig och stabil säng med höj- och sänkbar långsida. Dessutom kan bottnen regleras i tre olika lägen vilket gör sängen möjlig att användas under längre tid trots att barnet växer. Troll spjälsäng Royal ingår i företagets kungliga serie, som även har garderober och skötbord.

Endast kvalitetsprodukter hos Sleepo

På Sleepo hittar du bra och prisvärda spjälsängar. Vi har samlat mängder med produkter från utvalda märken som håller i längden och har bra kvalitet. När du handlar från oss bjuder vi på frakten och dessutom har du alltid 14 dagars öppet köp. Vill du se hela vårt sortiment av spjälsängar? Kika gärna in här: Alla spjälsängar