icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 

Tempurmadrasser - 80 x 210 cm

1 produkter

Varför ska man köpa en tempurmadrass?

En av de viktigaste investeringarna du gör för dig själv är att köpa en bra säng med tillhörande madrass. Om du sover gott om natten så har du ökat dina förutsättningar att vakna pigg, glad och utvilad för att ta tag i dagens bestyr. Materialet i Tempurs produkter är unika och har många bra egenskaper. 

När du beslutar dig för att köpa en Tempurmadrass så kommer det inte dröja länge förrän du upptäcker resultaten. Du kommer sova lugnare, få en helt annan avlastning på kroppen och känslan när du vaknar är en annan. När du ligger på en tempurmadrass får du en känsla av viktlöshet och sovkomforten med produkter från Tempur är makalösa. Materialet formas och anpassas efter dina kroppsformer vilket ger avlastning och rätt stöd. Risken för felaktiga sovställningar minskar drastiskt.

Dessutom är materialet temperaturkänsligt vilket innebär att din kroppstemperatur stabiliseras och du slipper stora temperaturskillnader och pendlingar. Ytterligare en god effekt är att din blodcirkulation förbättras. Materialet i Tempur minskar kroppsrörelserna med upp till 80 % under nattsömnen och ger därför en lugnare och mer avslappnad sömn. Om du vill komplettera med andra produkter från Tempur så finns det exempelvis kuddar, örngott och sängar i olika utföranden. 

Bakgrund

Tempurmaterialets historia sträcker sig tillbaka till 70-talet då rymdforskning hos NASA ledde fram till ett material som skulle komma att hjälpa astronauter vid rymdfärder. Främst vid starten, då trycket är stort, behöver astronauterna ett material som hjälper till att avlasta. Materialet man forskade fram kom så småningom att vidareutvecklas av Tempur för produkter till privatpersoner, sjukhus och boenden över hela världen. Patienter som ligger mycket i sängen får lätt tryckskador. Men tempurmadrasser och andra produkter minskar risken för tryckskador avsevärt.