Tempur Universalkudde har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-15%
Just nu!

Rabatt på allt

Minst 15% rabatt på allt från Tempur!

Gäller endast t.o.m 16 augusti, kl 23:59.

Tempur

Tempur Universalkudde


557 kr

Rek pris: 655 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

 Universalkudde.


 Formar sig efter kroppen för att ge stöd. 


 Avtagbart och tvättbart överdrag.

Varumärke Tempur
Färg Vit
Tvättråd Överdraget är avtagbart och går att maskintvätta i 60 grader. Kudde går ej att tvätta, endast överdraget!

 

Tempur Universalkudde är perfekt för dig som känner att du behöver en kudde som kan avlasta dig oavsett vilken position du sitter eller ligger i. Universalkudden är halvcirkelformad vilket gör att den är väldigt allround och kan användas där du behöver den. 


Universalkudden är tillverkad i ett behagligt TEMPUR®-material för att ge en avlastande komfort. Kudden har ett mjukt och bekvämt överdrag i velour som är avtagbart. Överdraget kan dessutom tvättas i 40°C.


Kudden finns i två storlekar för att du ska kunna välja den modell som passar dig bäst. Måtten är 35 x 20 x 10 cm eller 50 x 20 x 10 cm. 


     

Tempur

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.