Tempur Relaxation Basic 7 Ramsäng 90x200 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

 • Fri frakt på allt i hela Sverige
 • Öppet köp i 14 dagar

-33%
Just nu!

Rabatt på allt

Minst 15% rabatt på allt från Tempur!

Gäller endast t.o.m 16 augusti, kl 23:59.

Tempur

Tempur Relaxation Basic 7 Ramsäng 90x200 cm


9 995 kr

Rek pris: 14 995 kr

 • Fri frakt i hela Sverige
 • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

 • Begränsat antal

 • Fast-komfort med tryckavlastande känsla

 • Ice-Grey 7 cm bäddmadrass
   
 • Oslagbart pris

 • Komplett sängpaket
Varumärke Tempur
Modell Ramsäng
Storlek 90 x 200 cm
Färg Grå
Höjd 59cm inkl bäddmadrass & 19cm höga ben
Bäddmadrass 7 cm Tempur Ice-Grey
Ben 19 cm champagne ben
Garanti 10 år

Relaxation Basic har en 7 cm tjock TEMPUR Ice-Grey bäddmadrass överst som ger dig en klassiskt fast komfort med den tryckavlastande TEMPUR-känslan. Perfekt för dig som önskar den viktlösa upplevelsen från TEMPUR med en fast och formbar madrass som anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd. 


Relaxation Basic 7 är en prisvärd ramsäng som ger dig en fast och tryckavlastande TEMPUR-komfort. Sängbotten är uppbyggd med klassiskt kallskum istället för trögelastiskt TEMPUR-material. Detta ger en fastare komfort än andra Tempur sängar som till exempel Promise sängarna.


När du har sovit på en TEMPUR madrass och kudde, inser du att det inte finns någon jämförelse. TEMPURs temperaturkänsliga material formar sig efter din kroppsform. Den minskar obehaget med tryckpunkter genom att omfördela trycket så att du omedelbart kan koppla av i din mest bekväma sovställning och det fulla stödet kvarstår.


     

 

SÖMNINNOVATION
I början av 1970-talet utvecklade NASA ett tryckavlastande material  som skulle ge stöd och dämpning för astronauter under uppskjutning. Materialet var temperaturkänsligt och viktfördelande. NASA släppte det här materialet åt allmänheten på 80-talet. TEMPUR-materialet tillverkas endast i Tempurs företagsägda fabriker enligt patenterade formler som endast en handfull personer känner till. Tillverkningsprocessen används enbart till TEMPUR-produkter. Idag är TEMPUR det enda madrass- och kuddvarumärket som är licensierade av amerikanska rymdstiftelsen, US Space Foundation och får använda Certified Technology Seal. TEMPUR bygger vidare på sin historia av innovation genom att fortsätta att förbättra och utveckla nya material och produkter som levererar den bästa nattsömn.
Tempur

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.