icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Tempur

    På Sleepo är vi sedan 2013 stolta samarbetspartners till och återförsäljare av Tempur. Tempur är ett välkänt varumärke som producerar madrasser, kuddar och sängar. Företaget grundades år 1992, men produkterna har sitt ursprung i forskning som den amerikanska myndigheten för rymdfart, NASA, bedrev på 70-talet. Syftet var att minska de påfrestningar av G-krafter som astronauter utsattes för i samband med en uppskjutning. Det behövdes ett alldeles speciellt koncept för att kunna hitta en balans mellan vikt och tryck. Som ett resultat står Tempur idag för de mest välutvecklade produkterna på marknaden, för den allra viktigaste och helande stunden i människans liv – sömnen. Materialet som används består av viskoelastisk skumplast och det är detta som gör att Tempur är det ledande varumärket inom madrasser, kuddar och sängar. Detta eftersom materialet formar sig efter din kropp och ger dig det stöd du behöver under sömnen. I många år har Tempur-produkter utvecklats av sömnexperter och ingenjörer för att få fram den ultimata produkten, för att just du ska få en anpassad komfort för din kropp. Resultatet är produkter som är populära inte bara bland privatpersoner utan också inom vården, bland annat tack vare den tryckavlastning som produkterna erbjuder. Detta är viktigt för sängliggande patienter, eftersom det leder till att risken för trycksår minskar. Det unika med Tempur-produkter är dess material som formar sig efter kroppen och medför en korrekt och skonsam position för din kropp när du sover. En madrass från Tempur kommer att ge dig en känsla av viktlöshet och den allra bästa sömnkomforten. Komplettera gärna med en Tempur-kudde som ger det rätta stödet för nacke och huvud. Oavsett hur många gånger du vrider och vänder dig, så bibehåller Tempur-kudden sin form och du får din goda sömn utan att riskera stelhet i nacken. Detta är bara några anledningar till att produkter från Tempur är så populära. Vad är det som gör Tempur så unikt? Det finns hundratals madrasser och kuddar i olika former och kvalitet, men det finns dock bara ett Tempur. Inget annat material anpassar sig och stödjer din kropp så som Tempur gör. Det unika med Tempur är dess material som dämpar rörelser, så du knappt märker din partners förflyttningar. Överlag får du med temperatur en lugnare sömn – flera undersökningar visar att madrasser från Tempur ger en bättre blodcirkulation och minskar kroppsrörelser med upp till 80 %. Med Tempur kan du sova helt ostört hela natten och vakna utvilad och alert. Hos oss på Sleepo hittar du kvalitativa produkter från Tempur – för din komfort och en god natts sömn. Ta en titt i vårt sortiment för att hitta rätt produkt för dig. Vi erbjuder bland annat madrasser för flera olika sängstorlekar och i flera olika färger. Vill du göra ditt sovrum lite extra bekvämt och lyxigt är kontinentalsängen från Tempur ett bra val. Generösa kampanjpriser gör det möjligt för de flesta att förbättra nattsömnen.


  • Tempur

Störst utbud & snabba leveranser av Tempur® produkter

Fri frakt 

Sleepo erbjuder alltid fri frak över 499 krt & fri retur på alla produkter i hela Sverige.

Fri retur

Du alltid kan byta eller returnera dina produkter inom 14 dagar efter uthämtad leverans.

Öppet köp

Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans

Prisgaranti

Du ska alltid känna dig trygg med att vi erbjuder dig marknadens bästa priser.

Tempur Vårrea:
Upp till 30% rabatt på Tempur Madrasser och Sängar!
Gäller t.o.m 31 maj.

1 produkter

Om TEMPUR

Under början av 70-talet utvecklade National Aeronautics and Space Administration, även kallade NASA, ett material som skulle vara tryckavlastande när astronauterna skulle skjutas upp i luften. Dessa forskare skulle bidra till vad som senare blev Tempur produktionsanläggningar, vilka fokuserar på att producera detta speciella material för sömnprodukter såsom madrasser och kuddar. Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

De unika materialet som återfinns i Tempurs produkter formar sig efter din kropp och hjälper dig att sova rätt. Din liggställning blir skonsam för kroppen. Materialet är mjukt där det borde och fast där man behöver det. Med en madrass från Tempur får du en känsla av viktlöshet och en helt fantastisk sömnkomfort. En Tempur-kudde ger ett bra stöd för huvud och nacke då den tillåter ditt huvud att sjunka ner en bit, vilket förhindrar att du ligger i en obekväm position. Vaknar du ofta med nackstelhet är en Tempur-kudde en bra investering. Kudden, som började säljas redan år 1991, blev omedelbart en succé och är än idag mycket populär. Produkter från Tempur är dessutom temperaturkänsliga. Detta innebär att din kroppstemperatur stabiliseras så att du ska sova gott genom hela natten. 

Hos oss på Sleepo kan du köpa produkter såsom sängar, kuddar, madrasser, bäddmadrasser och örngott från märket Tempur. Vi erbjuder ett väldigt brett utbud när det gäller sängar. Vi har sängar i flera av olika prisklasser och vi erbjuder regelbundet överlägsna kampanjpriser där du som kund kan spara flera tusenlappar. Du har också stora valmöjligheter vad gäller sängmått. Vi säljer bland annat enkelsängar i mindre bredd som 80 cm samt dubbelsängar av större mått, exempelvis 180 cm. Dessa finns i ett antal olika färger och här finner du bland annat stilrena sängar i färgerna blå, grå och svart. Den populära kontinentalsängen från Tempur är ett snyggt tillskott till varje sovrum.

Att en Tempur-produkt är en god investering håller de flesta med om. Det har genomförts diverse undersökningar av olika produkter från Tempur. Bland annat minskar materialet som finns i Tempur dina kroppsrörelser med upp till 80 procent under en natts sömn och bidrar dessutom till bättre blodcirkulation. Det ger dig en lugnare, bättre sömn. Tempur används, och rekommenderas, av mer än 75 000 medicinska experter världen över. Förbättra din nattsömn du också!