• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Svensk Marmor

    Svensk Marmor har marmorprodukter av hög kvalitet som alla är tåliga och har en tidlös design. Du hittar något för hemmets alla rum, vare sig du behöver glasunderlägg eller brickor till köket eller ett soffbord till vardagsrummet!

  • Svensk marmor

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Om Svensk Marmor

Svensk Marmor heter företaget som bryter det vackra Ekebergsmarmorn utanför Örebro. Av detta fantastiska material skapas dessa vackra möbler och inredningsdetaljer. Produkter av extremt hög kvalité som är både lyxiga, klassiska och hållbara.

Svensk Marmor erbjuder en mångfald av intressanta, praktiska och vackra möbler och inredningsdetaljer. Föremål tillverkade av lyxig marmor som ju är ett extremt hållbart och lättskött material. Märket erbjuder en klassisk och tidlös design på sina produkter och som osar av lyx och flärd. Eftersom marmor är så lätt att inreda med, går det enkelt ihop med andra material och färger. Det är en uppskattad present då marmor passar alla åldrar. Eftersom marmor finns i flera färger är det lätt att hitta just den sortens marmor som passar dig och ditt ändamål bäst.

Två miljarder år gammalt urberg

Svensk Marmor använder sig av den fantastiska Ekebergsmarmorn. Den bryts genom stort hantverkskunnande här i Sverige cirka två mil utanför Örebro. Ekebergsmarmorn är en så kallad dolomitisk marmor som är ett cirka två miljarder år gammalt urberg. Fasaden på Kungliga Svenska Dramaten, golvbeläggningen på Grand Hotell i Stockholm och Rådhuset i Göteborg är bara några kända platser som valt just Ekebergsmarmor. Du kan bland annat välja på många olika underlägg och vackra soffbord för att skapa samma vackra uttryck även i ditt egna hem. Användningsområdena är många tack vare dess naturliga egenskaper och vattenbeständighet.

Tåliga och med hög kvalitet

Vi erbjuder även spännande förvaringsaskar med mycket vackra knoppar på locket, för en mycket lyxigt och vackert intryck. Självklart är även dessa tåliga och med hög kvalitet. En lyxig och häftig gåva eller inredningsdetalj. Svensk Marmor beställer du lätt genom Sleepo då vi har fri frakt, fri retur, öppet köp i 14 dagar, prisgaranti och snabba leveranser. En produkt du har glädje av resten av livet och som verkligen lyfter ditt hem och din vardag.