• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Stjärnbädden

    Med Stjärnbäddens sängar kan du känna dig trygg med att sängarna är utvecklade och byggda i Sverige med stort engagemang och hantverksskicklighet. Stjärnbädden ingår i Hilding Anders-koncernen och byggs i deras fabrik i Rydaholm i Småland. Stjärnbädden erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetssängar i olika prisnivåer och är anpassade för skandinaviska sovvanor och design.


  • Stjärnbädden

 

Stjärnbädden kampanj - Upp till 30% rabatt

81 produkter

Stjärnbädden - hög sovkvalitet och skandinavisk design

Går du i tankarna om att investera i en ny säng? Med en säng från Stjärnbädden kommer du inte ha någonting emot att ligga kvar en stund när du har sovmorgon.

Det finns några saker du behöver tänka på för att göra bästa tänkbara valen för dig. En säng har man i regel under många år och sängens utformning och kvalitet påverkar både din nattsömn och vakna tid.

Investera i en god nattsömn

När du inreder ditt sovrum och väljer säng ska du tänka på att det kommer påverka både hur gott du kommer sova om natten och hur pigg och utvilad du kommer vara på morgonen. En snygg säng som passar in i resten av inredning ger dessutom en känsla av lugn och harmoni. Det hjälper dig att koppla av från dagens stress. Med Stjärnbäddens sängar kommer du få en god natts sömn.

En bra madrass som passar till din kroppstyp gör att du vaknar utvilad och undviker felbelastningar som kan orsaka ömmande rygg och liknande. Stjärnbädden skapar sängar som ger en otroligt hög sovkomfort. Man har tänkt på allt från funktion, innovation och finess för att förhöja upplevelsen och erbjuda svensktillverkade sängar av högsta kvalitet. 

Skandinavisk kvalité

Syftet med Stjärnbäddens sängar är att skapa förutsättningar till den bästa komfort som finns att få, anpassade efter skandinaviska sovvanor. Du som sover i en Stjärnbädden-säng ska vakna pigg och utvilad, redo att ta tag i dagen efter en god natts sömn. Stjärnbädden ingår i Hilding Anders-koncernen med rötter i skånska Bjärnum. Idag utvecklas och byggs sängarna i Småland vid sängfabriken i Rydaholm. Tillverkningsprocessen sker med stort engagemang och hantverksskicklighet.

Sortimentet är ett av de bredaste inom marknaden för sängar och du hittar priser i olika nivåer, alltid med hög kvalitet. Du väljer mellan olika modeller, storlekar och typer och Stjärnbädden erbjuder allt från resårsäng till kontinentalsäng och ställbara bäddar. Det finns till och med kontinentalsängar med smart förvaring!

Designerna på sängarna är moderna och stilrena, med skandinaviskt manér och samtliga sängar har den senaste MLB-konstruktionen. Variationen i färgsättningen är stor och du hittar sängar i vackra tyger som passar in i olika typer av inredningar. Komplettera gärna med produkter från de praktiska och dekorativa tillbehören.