• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Simply Scandinavian

    Simply Scandinavian is a lifestyle concept made up of textiles for those feeling at home in the Nordic way of life. After fifteen years of success in the world of international home decor it's time to go back to the roots. We now introduce "Simply Scandinavian".

  • Simply Scandinavian

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Simply Scandinavian - Textilier för en nordisk livsstil

I och med att intresset för skandinavisk design har ökar världen över har det öppnats upp en ny marknad. Simply Scandinavian har tagit till vara på detta och erbjuder hemtextil för den stilmedvetne.

Man kan beskriva Simply Scandinavians sortiment som textilier för en nordisk livsstil De erbjuder artiklar för både sovrum och badrum i form av sängkläder, badlakan, handdukar och morgonrockar. Simply Scandinavian använder sig av naturliga material, många produkter är i 100% bomull, olika vävtekniker har sedan använts för att ge produkterna deras unika textur. Färgskalan går från vitt till blått och nyanserna från ljust till mörkt och de domineras av de klassiska toner som kommit att förknippas med skandinavisk design. Många produkter är enfärgade medan andra har diskreta, stilrena mönster för ett minimalistiskt men exklusivt intryck.

Ett livsstilskoncept från Sverige

Den svenska naturen är en tydlig influens i de produkter Simply Scandinavian erbjuder. Genom färg och form påminns man om landets berg, sjöar och skogar. Bakom varumärket finns mångårig kunskap inom design vilket tydligt syns i de rena snitten och de väl genomtänkta färgskalorna som alla matchar varandra. De erbjuder funktionell och elegant design av hög kvalitet som kommer göra ditt hem ännu mer inbjudande. I deras vackra sortiment finns också morgonrockar som är unisex, en härlig produkt för den som känner sig hemma med den skandinaviska livsstilen.

När du vill inreda med välgjorda produkter och sova riktigt gott bör du besöka Simply Scandinavians avdelning för sovrummet, där det erbjuds sängkläder i olika färger och mönster, allt enligt den skandinaviska färgskalan. Eftersom de flesta av dessa färger är diskreta kompletterar de ditt hem oberoende av den övriga inredningen. Vill du uppleva kvalitetsprodukter från Simply Scandinavian beställer du dem hos oss på Sleepo. Då får du också ta del av våra fördelaktiga leveransvillkor och vår prisgaranti.