Seletti Monkey Lamp Sitting Black har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Seletti

Seletti Monkey Lamp Sitting Black


2 699 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Låt Selettis lekfulla och dekorativa apa bringa ljus i mörkret! Just denna svarta sittande apa fungerar som en bordslanpa både inomhus och utomhus. Varför inte lysa upp ett mörkt hörn av balkongen eller terassen?

Design: Marcantonio


Mått HxBxL: 32 x 30 x 34 cm

Material: Svart resin.

1 LED ljuskälla medföljer: E14, 2W, 200 Lumen, varmvit. Sladdlängd: 8m

För användning inomhus och utomhus.


Var god notera att lampan kräver en ljuskälla som är anpassad för utomhusbruk. Skulle du därför vilja byta ut ljuskällan kan du ej använda en vanliga E14 glödlampa då denna ej får plats i lampans fäste. 

Varumärke Seletti
Färg Svart
Material Resin
Ljuskälla E14, 2W LED
Seletti

Seletti

Innovativ, annorlunda och lekfull design - det beskriver italienska Seletti på ett perfekt sätt Seletti grundades 1964 och har sedan dess skapat inspirerande designföremål som verkligen står ut ur sin omgivning. Med en strävan att förändra och förbättra, tilltalas en bred publik av Selettis produkter då du finner dessa i många olika hem världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.