icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

ScandiHome Skogsby 3-sits Schäslong Soffa Vänster har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
ScandiHome

ScandiHome Skogsby 3-sits Schäslong Soffa Vänster


11 990 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

  • Soffa med schäslong

  • Lackerade ben i bok

  • Stilig & bekväm

Skogsby är en 2-sits soffa med en schäslong som skapar plats för en tredje person. Soffan passar perfekt i det moderna skandinaviska hemmet då den är både praktisk och snygg. Soffan är klädd i ett polyestertyg i en grå ton som är ytterst lättanpassad. Med Skogsby får du både god komfort och stil.

 

Skogsby kommer med 20 cm höga, rundade träben i bok som har en lackad yta och blir en härlig kontrast mot det gråa tyget.  Soffan har lösa sittdynor samt ryggkuddar. Edeby passar perfekt för dig som vill ha en bekväm soffa som erbjuder relaxing på hög nivå med ett maffigt uttryck.


Var god notera att schäslongen är placerad på soffans vänstra sida. Skogsby finns även med höger placerad schäslong.


Ryggstöd (H): 40 cm

Armstöd (HxBxD): 19 x 8 x 85 cm

Max vikt: 110 kg


Varumärke ScandiHome
Storlek (HxDXB): 83 x 153 x 241 cm
Sittbredd 73 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 55 cm
Slitstyrka tyg 24 000 Martindale
Färg Grå
Material Polyester
Ben Träben
ScandiHome

ScandiHome

Hos ScandiHome hittar du kvalitativa, prisvärda möbler med en skandinavisk känsla. Med ett fokus på stilrena material, former och färgtoner, presenterar ScandiHome ett noga utformat sortiment som passar perfekt in i det moderna skandinaviska hemmet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.