icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

ScandiHome Dimbo 3-sits Soffa Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
ScandiHome

ScandiHome Dimbo 3-sits Soffa Ljusgrå


7 990 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Dimbo är en stilren 3-sits soffa som passar perfekt i det moderna skandinaviska hemmet. Soffan är klädd i ett polyestertyg i en ljusgrå ton som är både snygg och lättanpassad. Med Dimbo får du både god komfort och stil.

 

Dimbo kommer med runda metallben i svart som blir en härlig kontrast mot det ljusgråa tyget. Soffan har lösa sittdynor samt ryggkuddar. Ryggstödets kuddar är även vändbara. 

 

Ryggstöd (H): 43 cm

Armstöd (HxBxD): 20 x 11 x 83 cm

Max vikt: 110 kg


 

Varumärke ScandiHome
Storlek (HxDXB): 83 x 85 x 200 cm
Sittbredd 61 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 55 cm
Färg Ljusgrå
Material Polyester
Ben Metallben
ScandiHome

ScandiHome

Hos ScandiHome hittar du kvalitativa, prisvärda möbler med en skandinavisk känsla. Med ett fokus på stilrena material, former och färgtoner, presenterar ScandiHome ett noga utformat sortiment som passar perfekt in i det moderna skandinaviska hemmet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.