• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

SB Nord

SB Nord

 

SB Nord - Smarta vardagsmöbler

Vill du ha en möbel som är tillverkad av kunniga och pålitliga snickare? Hållbara möbler i tidlös design som du vill leva med länge? Smarta lösningar på behov som uppstått hemma hos dig? Tillsammans med norrländska snickare och erkända svenska formgivare skapar SB Nord ultimat form och funktion.

SB Nord är ett möbelföretag högst upp i Sverige, som skapar smarta vardagsmöbler som förenar form och funktion. Designen följer den tidlösa och skandinaviska traditionen men inspireras förstås av nya trender. Nya behov uppstår som kräver nya sorters möbler. Smarta lösningar i kombination med tidlös men nyfiken design, det är SB Nord.

Norrländskt och svensktillverkat - väljer du en möbel från SB Nord får du förutom den tidlösa designen också en möbel som är tillverkad i Sverige, närmare bestämt i Norrland. Det betyder att förutom det gedigna hantverkskunnandet – många av våra hantverkare har verkat i yrket i flera generationer – så jobbar SB Nord med träslag av hög kvalité som ska tåla de vardagliga stunderna hemma hos dig.

Miljöfilosofi - SB Nord för alltid en aktiv diskussion angående miljöarbetet och strävar hela tiden efter att bli bättre. De sparar på jordens resurser genom att tillverka hållbara möbler, köpa godkänt trä från ansvarsfulla leverantörer som bedriver ett ansvarsfullt skogsbruk, använda miljövänligt emballagematerial, stödja återvinningshantering genom medlemskap av Repa, i möjligast mån använda miljövänliga ytbehandlingar och i möjligast mån samleverera leveranser.