icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Rowico Daisy Soffbord Svart Ø80 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Rowico

Rowico Daisy Soffbord Svart Ø80


1 695 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:
Mer från: Nyheter Bord Soffbord

Daisy är ett minimalistiskt soffbord från Rowico. Bordet är vitlackade och tillverkade i trä. Den har en enkel design med rund bordstopp och tre rundade ben. Toppskivan är urfräst vilket ger en snygg lätt skålad känsla. 


Produkten kräver viss montering.

Varumärke Rowico
Storlek (ØxH): 80 x 45 cm
Färg Svart
Material Trä
Rowico

Rowico

Familjeföretaget Rowico grundades 1971 i svenska Halmstad och har sedan dess blivit ett välkänt och globalt möbelföretag. Rowico uppvisar ett stort sortiment av möbler med tidlös, skandinavisk design som tydligt värdesätter både snygg stil och högkvalitativa material. Med möbler från Rowico får du produkter som du kommer att använda och älska under många år framöver.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.