Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Rowico Home

Familjeföretaget Rowico Home grundades 1971 i svenska Halmstad och har sedan dess blivit ett välkänt och globalt möbelföretag. Rowico Home uppvisar ett stort sortiment av möbler med tidlös, skandinavisk design som tydligt värdesätter både snygg stil och högkvalitativa material. Med möbler från Rowico Home får du produkter som du kommer att använda och älska under många år framöver.

Rowico Home - Skandinavisk design I bästa kvalité

Familjeföretaget Rowico Home grundades 1971 i svenska Halmstad och har sedan dess blivit ett välkänt och globalt möbelföretag.

Rowico Home uppvisar ett stort sortiment av möbler med tidlös, skandinavisk design som tydligt värdesätter både snygg stil och högkvalitativa material.

 

FSC® -certifierade möbler från Rowico till hela hemmet

Rowico Homes möbler är designade för dig som uppskattar välarbetade, trendiga möbler med fokus på kvalité istället för kvantitet.

Med fokus på genomarbetad design och hög användarvänlighet tillverkar Rowico möbler till hela hemmet som du kommer att använda och älska under många år framöver. 

När du köper en möbel från Rowico Home är det starten på en långsiktig relation. 

En av Rowico Homes kärnfrågor är arbetet för ett mer hållbart skogsbruk runt om i världen och idag titulerar vi oss som FSC® -certifierade och de jobbar aktivt med att öka andelen hållbara produkter i sortimentet och är stolta över att ha produkter som är 100% FSC® -certifierade.

Brett sortiment av möbler från Rowico

Utforska vårt breda sortiment av möbler från Rowico Home där du kan shoppa Rowico matbord, Rowico soffbord, Rowico sideboard,  Rowico stolar, Rowico matstolar,  Rowico bord, Rowico förvaring, Rowico vitrinskåp, Rowico tv-bänk, Rowico skänk, Rowico hallmöbler, Rowico pinnstol och mycket mer. 

Några populära produkter tillhörande det storsäljande varumärket är Rowico Brooklyn, Rowico Fred, Rowico Filippa Matbord, Rowico Yumi, Rowico Carmen, Rowico Dawsone, Rowico Melville och Rowico Skye scrolla och hitta din favorit!

Fri frakt på allt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda möbler från Rowico med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt på allt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Vi vägleder dig till rätt möbler från Rowico

Om du har några frågor om våra möbler från Rowico är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt möbler, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar