icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Roos Interior

    Roos Interior grundades 2015 av Annika Lindberg som efter flera år som inköpare och ägare av webbutiken My Habitation realiserar tanken att skapa ett eget sortiment. Med samlad erfarenhet och kunskap blev mässingstillverkning hos mindre producent i Indien första steg i skapandet av Roos Interior. Målet är att forma produkter inspirerade av såväl influenser från resor som ögonblicksbilder i vardagen, gärna med tonvikt på klassisk design samt en flirt med Art Deco och Palm Beach-stilen.

  • Roos Interiör

Roos Interior - Unika mässingsprodukter

Med inredningsdetaljer från Roos Interior skapar du enkelt och snabbt en lyxig och glamorös stämning i ditt hem. Produkterna är tillverkade i det trendiga materialet 

Roos Interior erbjuder en kollektion av vackra föremål av mässing till ditt hem. Hos Sleepo finner du exempelvis underlägg till grytor och kastruller som gör det snyggt att låta kokkärlen stå framme på bordet under middagsbjudningen. Olika mönster och citat gör det enkelt att hitta just din favorit från utbudet. Märket skapar också bokstöd som gör att böckerna både står stadigt och snyggt i hyllan. Allt är tillverkat för hand och det gör dessa hållbara mässingsprodukter helt unika i sitt slag. Praktiska och samtidigt snyggt designade varor har bidragit till märkets popularitet.

Heta materialet mässing

Mässing är ett hett eftertraktat material och det senaste året har just mässingsdetaljer varit en av de mest hetaste trenderna när det gäller inredning. När vi traditionellt sett tänker på denna metall ser vi framför oss en färg som är lik guld. Det är den traditionella mässingsfärgen men Roos Interior har också produkter i förnicklat mässing som liknar silver. Ett par exempel är deras väggdekorationer som både kan lutas och fästas på väggen. Om du vill inreda hemmet med sydländska vibbar ska du exempelvis satsa på kollektionen Palm Beach och Art Deco-inspirerat bokstöd och grytunderlägg med text skapar kontrast.

Roos Interior designar vackra och moderna produkter i 100 % mässing. Materialet är hållbart och klassiskt men samtidigt väldigt trendigt. Genom att beställa genom Sleepo får du fri frakt och retur. Dessutom har vi snabba leveranser för att du exempelvis ska kunna skapa en effektfull bordsdekoration redan till nästa middagsbjudning för vännerna eller familjen.