• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • RevaHome

    RevaHome - Great in bed. I sensuella färger gör RevaHome sängkläder av ekologisk trådtät och lyxig bomullsperkal. Detaljnoggrannhet, skräddarkunskap och tusenårig tryckteknik med träblock gör kollektionen helt unik.

  • RevaHome

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Reva Home - När du vill sova gott

Reva Home erbjuder sängkläder för dig med exklusiv smak. Motiven är inspirerade av indisk kultur och i kombination med de mjuka pastellfärgerna passar de perfekt i sängen, även hos den med mycket hög standard.

Deras unika sängkläder av ekologisk bomullsperkal med en trådtäthet på 250-270 TC kommer med sin höga kvalitet, garanterat att bidra till en god natts sömn. Märkets grundare Reva Hallbäck har en lång karriär inom kreativt skapande och inredning och förstår därför vikten av riktigt bra design, något du kommer att få med dessa produkter. Deras kollektion finns i många sensuella färger som passar atmosfären i ett sovrum, från de lugna blå tonerna till de varma, röda nyanserna. Med sängkläder från RevaHome kan du som konsument känna dig trygg med ditt val av sovrumstextilier.

Det ligger i detaljerna

Kollektionen är modern med en twist eftersom de valt att trycka mönstren på sina örngott och underlakan medan påslakanen är enfärgade. Hela sortimentet består av genomtänkta detaljer, från tekniken när materialet vävs, till sömmarna, de avslutande kanterna och givetvis motiven. RevaHome använder sig av mönster tryckta med träblock vilket är en flera århundraden gammal tradition som härstammar från Indien där deras sängkläder även idag trycks av ett familjeföretag som är särskilt utvalt för sin expertis. Eftersom mönstren trycks för hand har varje artikel sina egenheter vilket gör kollektionen än mer speciell.

En annan detalj som gör sängkläderna från Reva Home unika är att de kommer i fina tygpåsar som matchar motiven och färgerna på dina produkter. Alla deras produkter kan maskintvättas eftersom de är av hög standard och färgen de använder för att trycka motiven med är av mycket god kvalitet. Beställer du från Sleepo behöver du inte vänta länge innan du kan använda dina nya sängkläder eftersom vi erbjuder snabba leveranser och fri frakt.