icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Prettypegs

    Vill du ta inredning till en ny nivå? Kanske drömmer du om ett perfekt hem med en personlig touch? Prettypegs tillverkar möbelben till alla möjliga typer av soffor, fåtöljer, sängar, bord och förvaringsmöbler. Det är med Prettypegs som även möbelbenen för en gångs skull får stå i rampljuset. Med Prettypegs utbytbara möbelben piffar du enkelt upp dina möbler, med såväl färg som design. Låt dina möbler bli unika – precis som du! Sedan Prettypegs grundades år 2012 har de spridit sitt unika koncept över hela världen. Visionen är att blanda skandinavisk design och globala inredningstrender på ett fantasifullt och färgglatt vis, men utan att mista det där traditionella som många önskar i sitt hem. Oavsett om det är din gamla soffa som du vill piffa upp eller om du kanske bara vill sätta en personlig prägel på den där nya fåtöljen du nyss köpt – Prettypegs är lösningen. Ge dina möbler karaktär och färg med dessa utbytbara möbelben från Prettypegs. Det blir en snygg detalj för dina annars vanliga möbler, detta kan liva upp ditt vardagsrum, kök, sovrum eller vilket rum som helst i din bostad.

  • Prettypegs
50 produkter

Snygga ben från Prettypegs

Prettypegs är företaget som erbjuder utbytbara ben till dina möbler. Genom att addera nya färgglada och välsvarvade ben till dina stolar, ditt bord eller någon annan möbel gör du den mer personlig.

Prettypegs ger dig ben i härliga färger

Pretty Pegs erbjuder mängder av härliga ben som gör din stol eller säng mer personlig. Vad sägs om exempelvis nya bordsben i trä med gulddekor till ditt matsalsbord eller ett par Pretty Pegs sängben som gör att din säng verkligen sticker ut? Företaget har genom åren skapat en mängd olika produkter för att du verkligen ska kunna visa din stil. Även barnens möbler kan få sig en ansiktslyftning med lekfulla ben till en byrå eller till en liten pall. Märkets ben är tillverkade i olika typer av träslag som ek och ask. Med färg i olika nyanser och rolig form blir produkterna lätt ett blickfång i hemmet.

Prettypegs sätter benen i fokus

Pretty Pegs startade 2102 med målet att kunna erbjuda personliga ben till möbler som soffor, sängar och bokhyllor. Med små medel som färg och form vill de erbjuda unika produkter som tål att hamna i fokus. Företaget har producerat moderna bordsben metall som verkligen är rätt produkt att satsa på för den trendmedvetna. Svarvade bordsben i trä finns i både klassiskt utförande för det mer strikta matsalsbordet och i pigga färger för den som vill ta ut svängarna lite mer. Vi på Sleepo har möjlighet att erbjuda ett stort sortiment av ben för de flesta möbler och för de flesta stilar.

Stort utbud och bra pris

Vi på Sleepo är glada över att kunna erbjuda ett stort sortiment med lekfulla produkter från Pretty Pegs. Märket har verkligen skapat en marknad för bordsben och de visar att det på ett enkelt sätt går att personifiera sin gamla möbel. Genom att handla produkterna från oss får du fri frakt och fri retur, 14 dagars öppet köp samt snabb leverans på din beställning. Välkommen!