icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Pellevävare

    År 1893 startade Alfred Johansson ett litet väveri utanför Kinna i Västergötland. Den första ordern bestod av tre dussin halsdukar till summan av 29 riksdaler och 38 öre. Den första export ordern kom redan 1894 och gick till Köpenhamn. 1905 köptes den första ångmaskinen och en större investering i jacquardvävstolar gjordes.

  • PelleVävare

30% rabatt på allt frånPellevävare

1 produkter

Sköna morgonrockar från Pellevävare

Svenska Pellevävare är ett företag med anor som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden. Morgonrockar har alltid varit en av deras signaturprodukter och med tiden har märket förfinat sin goda känsla för material och detaljer. Varumärket Pellevävare står för en lång hantverkstradition och högsta möjliga kvalitet.

En frotté-morgonrock från Pellevävare kan snabbt bli ett av dina favoritplagg. Inte bara på morgonen utan varför inte på bryggan eller efter ett bad på kvällen? Vi säljer morgonrockar från Pellevävare i herr- dam- och barnmodell. De finns i flera färger och storlekar från small till xxl. Materialet är ren bomullsfrotté av högsta kvalité. Ett lika skönt som lättskött material.

Om du letar efter bekvämlighet utöver det vanliga och ett plagg du kan vara dig själv i är en morgonrock i modellen Torekov ett mycket bra alternativ. Matcha med ett par varma tofflor så har du en lika stilig som mysig outfit för den tidiga timmen och för hemmakvällar. 

På Sleepo kan du hitta en fin Pellevävare morgonrock till ett riktigt bra pris. Även våra ordinarie priser är låga men det som är vårt viktigaste signum är att vi enbart säljer produkter till hemmet som håller hög klass. Självklart bjuder vi på frakten och du har öppet köp i 14 dagar efter din beställning. Vill du se hela vårt sortiment av morgonrocka? Kika gärna in här: Alla våra morgonrockar.