• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Oliver Furniture

    Det danska företaget Oliver Furniture erbjuder moderna möbler i dansk design för vuxna och barn. Oliver Furniture står för enkla, snygga skandinaviska möbler av högsta kvalitet för hela familjen. Möblerna hämtar design och inspiration från bland annat danskt strandliv, och naturen, detaljerna och framförallt funktionaliteten står i fokus. I Oliver Furnitures kollektion kommer du hitta inspiration för köket, sovrummet, kontoret, vardagsrummet eller något annat utrymme i ditt hem. När du köper produkter från Oliver Furniture får du en elegant och nordisk design med lång hållbarhet. Det är enkelt att inreda med möbler från Oliver Furniture just för att de fräscha och stilrena möblerna enkelt kan matchas och kombineras med många andra inredningsstilar. Varumärket grundades 2003 och införlivar i sin stil ett traditionellt skandinaviskt trähantverk. Oliver Furniture introducerade 2004 en charmig barnkollektion med stort urval av liknande produkter som i det övriga sortimentet. Det gör att du kan inreda barnrummet i samma stil som sovrummet eller köket. Oliver Furniture tillverkar alla möbler i trä med tjusiga detaljer i ek. Varumärket vill inte göra det komplicerat eller rörigt så därför håller de sig till enkla neutrala färger som vitt, svart eller träfärgat, just för att möblerna alltid ska vara rätt i tiden även när trenderna förändras. Oliver Furnitures produkter är inte bara av hög kvalitet utan också väldigt funktionella. Varumärket implementerat innovativa idéer i sin möbeldesign för att skapa smarta lösningar både för förvaring och sovrum. Det har bland annat resulterat i de eleganta och stadiga våningssängarna som hör till Oliver Furnitures signum. Hos Sleepo hittar du flera kvalitetsmöbler från Oliver Furniture – söker du efter högkvalitativa möbler i robusta naturmaterial och nordisk design har du hittat rätt.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Oliver Furniture stilrena möbler

Oliver Furniture gör eleganta, högkvalitativa och skandinaviskt stilrena trämöbler för hela hemmet. Inspireras av deras fräscha, väldesignade och miljömedvetna kollektioner och skapa ett hem att trivas och vara stolt över.

Oliver Furniture står för snygg, hållbar design

Oliver Furniture är specialiserade på vackra, moderna möbler av trä. Deras utbud består av bland annat möbler för köket, sovrummet, barnmöbler och förvaring, helt enkelt allt du behöver för hemmet. Ett Oliver Furniture skrivbord främjar produktivitet i ditt arbete och medverkar till att göra ditt kontor till en stilren och funktionell plats. När du köper produkter från Oliver Furniture får du kvalitet och elegant och genomtänkt nordisk design, oavsett kollektion, som varje skandinaviskt hem älskar. Den populära Oliver Furniture seaside serien är inspirerad av traditionellt danskt strandliv, medan Wood kollektionen framhäver naturens enkla skönhet. Oliver Furniture är stolta över att vara en del av de kvaliteter som Skandinavien står för.

Oliver Furniture är dansk heminredning med stil

Oliver Furniture är ett varumärke grundat 2003 i Danmark, norr om Köpenhamn, som hyllar den Skandinaviska traditionen av trähantverk. De riktar sig till dig som ser möbler som en investering som ska vara en del av ditt hem länge och hålla i generationer. När man köper möbler från Oliver Furniture till sitt hem slår man ett slag för kvalitet och medvetenhet. Både design, tillverkningsprocess och funktion genomsyras av den nordiska traditionen. I möblerna ser du spår av de danska stränderna och naturen som framhäver trä som det naturligt vackra naturmaterial det är. Till deras omtyckta produkter hör Oliver Furniture tallrikshylla och deras eleganta, robusta våningssängar.

Sleepo är specialister på kvalitetsmöbler på nätet

När du beställer dina Oliver Furniture produkter på Sleepo får du hem dina möbler snabbt och med 14 dagars öppet köp. Vi har ett stort utbud på nätet av trämöbler och finns för att du ska kunna handla kvalitetsprodukter hos en pålitlig och smidig återförsäljare som går lite längre för att få nöjda kunder. Utforska vårt breda utbud av kvalitetsmöbler från Oliver Furniture redan idag och imponeras av vår nordiska designtradition.