icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Oliver Furniture

    Oliver Furniture erbjuder ett brett sortiment. Man kan exempelvis hitta stilrena sängar, soffor, skrivbord och vitrinskåp i svart, vitt eller träfärgat. Sortimentet av vaggor och spjälsängar är särskilt populära hos familjer som fått utökning. Loftsängar och våningssängar finns i flertalet designer. Lösningen med en säng på höjden är ofta populärt hos barn och ungdomar som tycker om att klättra upp för att sova, men det är även an väldigt bra lösning om man har platsbrist.

 

 

3 produkter

Oliver Furniture stilrena möbler

Oliver Furniture gör eleganta, högkvalitativa och skandinaviskt stilrena trämöbler för hela hemmet. Inspireras av deras fräscha, väldesignade och miljömedvetna kollektioner och skapa ett hem att trivas och vara stolt över.

Oliver Furniture står för snygg, hållbar design

Oliver Furniture är specialiserade på vackra, moderna möbler av trä. Deras utbud består av bland annat möbler för köket, sovrummet, barnmöbler och förvaring, helt enkelt allt du behöver för hemmet. Ett Oliver Furniture skrivbord främjar produktivitet i ditt arbete och medverkar till att göra ditt kontor till en stilren och funktionell plats. När du köper produkter från Oliver Furniture får du kvalitet och elegant och genomtänkt nordisk design, oavsett kollektion, som varje skandinaviskt hem älskar. Den populära Oliver Furniture seaside serien är inspirerad av traditionellt danskt strandliv, medan Wood kollektionen framhäver naturens enkla skönhet. Oliver Furniture är stolta över att vara en del av de kvaliteter som Skandinavien står för.

Oliver Furniture är dansk heminredning med stil

Oliver Furniture är ett varumärke grundat 2003 i Danmark, norr om Köpenhamn, som hyllar den Skandinaviska traditionen av trähantverk. De riktar sig till dig som ser möbler som en investering som ska vara en del av ditt hem länge och hålla i generationer. När man köper möbler från Oliver Furniture till sitt hem slår man ett slag för kvalitet och medvetenhet. Både design, tillverkningsprocess och funktion genomsyras av den nordiska traditionen. I möblerna ser du spår av de danska stränderna och naturen som framhäver trä som det naturligt vackra naturmaterial det är. Till deras omtyckta produkter hör Oliver Furniture tallrikshylla och deras eleganta, robusta våningssängar.

Sleepo är specialister på kvalitetsmöbler på nätet

När du beställer dina Oliver Furniture produkter på Sleepo får du hem dina möbler snabbt och med 14 dagars öppet köp. Vi har ett stort utbud på nätet av trämöbler och finns för att du ska kunna handla kvalitetsprodukter hos en pålitlig och smidig återförsäljare som går lite längre för att få nöjda kunder. Utforska vårt breda utbud av kvalitetsmöbler från Oliver Furniture redan idag och imponeras av vår nordiska designtradition.