• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Dozy barnsortiment

 

Dozy barnsortiment

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Dozy Dun

Dozy Dun är det bästa du kan välja för barnets sköna och behagliga sömn. Hos Sleepo hittar ni Norsk Duns serie duntäcken och dunkuddar till vagga och spjälsäng.

Naturliga, skandinaviska material

Sköna täcken och kuddar är förutsättningen för att kunna sova gott. Duntäcken känns svala om sommaren och varma om vintern. Detta gör att barnet alltid upplever en skön och behaglig temperatur. Sleepo har därför valt att ha Dozy Dun i sortimentet eftersom vi vet att de tillverkar täcken och kuddar i naturliga och skandinaviska material och är fyllda med mycket noggrant utvalda fjädrar och dun. Täcken och kuddar med fjädrar och dun har dessutom lång livslängd jämfört med andra fyllningar. Bara det bästa är gott nog för de små.

Säkra och sköna duntäcken

Norskt Duns serie för de små, Dozy Dun, tillverkas av rena naturmaterial som anddun, fjäder och bomull. Fyllningen är främst fjädrar från fåglar i köttproduktion. Stränga regler följs vad gäller kvalitet och djurskydd. Tygmaterialet som fyllningen stoppas i är ren bomull. Alla täcken och kuddar är allergitestade och det täta yttertyget ger dessutom skydd mot kvalster. Märkning visar att de är producerade i Norge och experter väljer ut dun och fjädrar. Sleepo har valt att ha dessa täcken och kuddar i sortimentet för vi vet att de både är säkra och sköna för de små barnen.

Sleepo levererar fraktfritt

Dozy Dun garanterar en kvalitetssäkrad produktion. Alla produkter genomgår stränga kontroller från den första fjädern till den färdiga produkten. Naturprodukterna i ett duntäcke har egenskapen att de låter kroppen andas under natten vilket leder till en bättre och djupare sömn. Sleepo erbjuder dig snabb leverans och fri frakt. Om du mot förmodan inte är nöjd med produkten har vi 14 dagars öppet köp.