• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Newport Påslakan

    Newport Collection driver och utvecklar ett livsstils- varumärke som producerar heminredning med en tidlös och klassisk design i genuin amerikansk New England stil. Exklusiva hemtextilier som andas lyx och en avslappnad livsstil som inspirerar och för tankarna till livet på den amerikanska östkusten är ett kännetecken för Newport Collection. Newports produkter är tillverkade av allra högsta kvalitet för att hålla en lång tid framöver.

  • Newport

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Newport påslakan

Lyxiga påslakan från Newport

Ge dig själv en riktigt god natts sömn och ett vackert sovrum med lyxiga Newport påslakan. Newport påslakanset är alla tillverkade av högkvalitativa material. Välj mellan bland annat Oxfordbomull och bomullspercale som är två bomullsmaterial kända för sin komfort och hållbarhet. Påslakanen finns i olika mönster och färgställningar och som alla bäddtextilier från Newport har de den karaktäristiska, lyxiga New Englandstilen. Unna dig själv snygga påslakan av hög kvalitet från Newport och sov bekvämt mellan mjuka och sköna sängkläder.

Sleepo har komfortabla påslakan från Newport

Hos Sleepo finner du högkvalitativa Newport påslakan på rea. Passa på att ge dig själv riktigt bra bäddtextilier. Vi ser till att du får dina nya sängkläder snabbt och ger dig fri frakt.