icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Newport

    Newport Collection driver och utvecklar ett livsstils- varumärke som producerar heminredning med en tidlös och klassisk design i genuin amerikansk New England stil. Exklusiva hemtextilier som andas lyx och en avslappnad livsstil som inspirerar och för tankarna till livet på den amerikanska östkusten är ett kännetecken för Newport Collection. Newports produkter är tillverkade av allra högsta kvalitet för att hålla en lång tid framöver.

  • Newport
1 produkter

Newport Collection

Vill du få in en känsla av New England i ditt hem, med lugn atmosfär? Newport har både inredning och sängkläder och du kan hitta allt hos Sleepo.

Newport andas amerikansk östkust

Newport inredning satsar på att få in en frisk känsla av hav och avslappnat östkustliv i ditt hem, men produkter som går i blått och pasteller för den där nedtonade atmosfären. Med Newport sängkläder blir nattsömnen alldeles ljuvlig, tack vare de lyxiga tygerna och fina färgerna som tillsammans bidrar till att göra din säng till en underbar plats att krypa ner vid dagens slut. Designen hos Newports produkter gör att rummet känns öppet och ljust, för att verkligen fånga den där bekymmersfria stilen som den amerikanska östkusten är så känd för, så kombinera dem gärna med andra detaljer i ditt hem för att förnya ditt rum.

Newport är lyx till bra pris

Vad är bättre än att svepa en gosig Newport handduk om sig när man stiger ut ur duschen? Att dra på sig en precis lika gosig och skön Newport morgonrock, såklart. Med hög kvalitet och snygg design ger Newport verkligen en känsla av lite extra lyx i vardagen, så att du kan känna dig på topp från morgon till kväll. Vare sig det kanske ger lite avslappning mitt under morgonrutinen eller får dig att sjunka ihop i soffan i en mysig hög vid dagens slut, så är Newports morgonrockar och handdukar precis vad du alltid förtjänar, oavsett dag och tillfälle.

Hög kvalitet och sköna toner

Med sköna färgtoner och lyxiga material är det riktigt bra kvalitet på Newport produkter och du kan hitta dem i det stora sortimentet hos Sleepo. Vi erbjuder också fri frakt och retur samt snabb leverans och 14 dagars öppet köp, för att du ska kunna känna på och överväga dina köp hemma i lugn och ro och hitta vad som är precis rätt för ditt hem.