Myya Waterfall Vas Rökgrå Small har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Myya

Myya Waterfall Vas Rökgrå Small


349 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Waterfall är en vas från MYYA som blandar klassiskt hantverk med nya och spännande former. Vasen uppvisar en fallande effekt - därav namnet Waterfall. Med en rökgrå glasyta gör vasen ett fräscht och aningen mystiskt intryck och blir väldigt fin med blommor och växter i en rad olika färger. Waterfalls räfflade yta ger vasen extra fin textur och stil. Para gärna ihop Warterfall men annan inredning i andra material och färgtoner. Vasen passar också bra att stå bar utan blommor och blir även väldigt stämningsfull med ett blockljus i. Diskas endast förhand.


Waterfall finns även i Large.


(ØxH): 12 x 17 cm

Varumärke Myya
Färg Grå
Myya

Myya

Sedan 2017 har MYYA designat vaser och krukor som ger dina växter ett vackrare hem. Med formgivaren Mimmi Silesius bakom varje design, hittar du hos MYYA innovativa former och mönster som tillsammans med kvalitativa material och stilfulla färger skapar produkter som ger ditt hem lite extra personlighet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.