icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Mimou

    Mimou är ett ungt, svenskt och lyxigt inredningsvarumärke som startade 2004. Deras huvudfokus är exklusiva tapeter och textilier för hemmet så väl som det offentliga rummet. Mimous design är en kreativ blandning av skandinavisk enkelhet och kontinental lyx.

  • Mimou

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Mimou heminredning

Mimou är ett svenskt varumärke som strävar efter att kombinera skandinavisk stilren design med den exklusiva känslan från kontinenten. Utforska deras stora utbud av olika heminredningsprodukter och njut av design såväl som hög kvalitet och funktionalitet.

Mimou tillverkar heminredningsprodukter som inspirerar och hjälper dig att skapa ett hem som du trivs i. Deras mångsidiga sortiment består av produkter för hela hemmet och allt i noga utvalda material och kvalitet. I sovrummet kan du njuta av deras lyxiga bäddlinne i bomull som finns i många olika utföranden men som alla är designade för att du ska trivas i ditt sovrum och som tål att tvättas om och om igen. Vardagsrummet kan utsmyckas med Mimou kuddfodral i snygg och stilren design eller sköna Mimou kuddar. Förutom dessa produkter hittar du allt från tyger, keramik och mattor till plädar, tapeter och keramik.

Mimou står för lyxig skandinavisk enkelhet

Svenska Mimou grundades 2004 och har sedan dess skapat sig ett omtalat och respekterat varumärke som tilltalar inredningsintresserade. Deras variationsrika design gör att de får anhängare med många olika smaker och preferenser, men gemensamt för alla är att de uppskattar Mimous eleganta och högkvalitativa inredningsprodukter. Ett av de områden där de gjort sig riktigt stora är Mimou tapeter, som har en blandning av olika färger och mönster och kombinerar klassisk retro med det moderna. De som vill piffa upp sitt sovrum på ett enkelt men tydligt sätt kan titta på kollektionen av Mimou överkast som gör vardagen lyxig. Mimou är valet för dig som älskar svensk design som står för kvalitet och elegans.

Hos Sleepo hittar du ett stort utbud av heminredningsprodukter av hög kvalitet och passar dig som vill göra ett medvetet val. Heminredning ska vara en investering som du kan räkna med att ha kvar länge i ditt hem. Du hittar ett brett urval av Mimous svenskdesignade produkter hos oss. Villkor såsom fri frakt och retur, 14- dagars öppet köp och snabba leveranser är självklara saker för oss.