icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Mille Notti

    Varumärket Mille Notti är synonymt med god kvalitet och tidlös design. Mille Nottis passion för kvalitet både syns och känns i alla deras produkter, vilka dessutom tillverkas på ett etiskt sätt. Produkterna är designade för att ge ditt sovrum en härlig känsla av lyx och exklusivitet som varar länge. Det svenska familjeföretaget Mille Notti grundades år 1991 och har sedan dess tillverkat förstklassiga produkter för sovrum och badrum. Mille Notti är Kunglig Hovleverantör och uttrycket ”att sova som en kung” lämpar sig mycket väl för att beskriva känslan när du sover i en säng bäddad med produkter från Mille Notti. Du kan vara säker på att du samtidigt bidrar till en hållbar värld ur både miljö- och arbetssynpunkt när du köper en produkt från Mille Notti. Alla produkter produceras av välavlönad personal i Europa och behöver därmed inte fraktas världen över innan produkten når ditt sovrum. Mille Notti värnar om djurens välmående och därför är alla deras dunprodukter Öko-Tex märkta, vilket innebär att dunet endast plockas från slaktade fåglar. De var dessutom först ut i Sverige med att få märka sina dunprodukter med Astma- och Allergiförbundets svala. Passionen för kvalitet som Mille Notti brinner för ska kunna upplevas av alla.

  • Mille Notti

Just nu:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Just nu: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

Sortera: Namn Pris Popularitet
6 produkter