Mille Notti Alessia Överkast Vit 180x260 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-50%
Mille Notti

Mille Notti Alessia Överkast Vit 180x260


1 748 kr

Rek pris: 3 495 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Överkastet Alessia från Mille Notti har en krispig look som ger din säng en riktigt fräsch känsla. Alessia är gjort i 100% bomull vilket gör överkastet mjukt och skönt. Alessia har ett minimalt quiltat mönster med en quiltad, randig bård som ger överkastet en snygg och tidlös stil. Klä din säng i överkastet Alessia för att uppnå en lyxig men ändå enkel look!


Alessia finns i två storlekar:

Mått: 180 x 260 cm

Mått: 260 x 260 cm

Storlek Enkel
Varumärke Mille Notti
Färg Vit
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.