• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Mille Notti Handdukar

    God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

  • Mille Notti - Handdukar

13 produkter

Mille Notti handdukar

Hotellkvalitet på handdukar

Unna dig tjocka och mjuka handdukar till badrummet från Mille Notti. Detta svenska familjeföretag förenar god kvalitet med tidlös design och Mille Notti handdukar strävar efter en etisk tillverkningsprocess. Prova handdukar hotellkvalitet och upplev skillnaden. Lyx handdukar från Mille Notti finns i många sköna och behagliga färger som smälter in i ditt badrum tillsammans med övrig inredning. Handdukarna finns i storlek från 30x50 cm och upp till riktigt härligt stora badlakan som mäter 100x150 cm.

Produkter för hemmet finns hos Sleepo

Hos Sleepo väljer du mellan ett stort sortiment för hus och hem. Ska du köpa handdukar på nätet finner du bra kvalitet till låga priser hos oss. Vi har snabba och fria leveranser.