• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Mavis Våning/Familjesängar

    Mavis är en tillverkare som värnar om både kvalitet och miljö. Vid tillverkning i massiv trä används huvudsakligen FSC-certifierade träleverantörer, vilket innebär att kretsloppstänkande får en central plats i produktionen. Man tar ansvar för både naturen och människorna och ser bland annat till att återplantera träd till kommande generationer.

  • Mavis Våningssängar och Familjesängar

 

Just nu:
Kampanjpriser på våningssängar & familjesängar från Mavis!

10 produkter

Mavis våningssäng

Mavis sängar är miljömedvetet designade

Mavis Hammerdal våningssäng är en gedigen och rustik modell som håller för stora och små. Det svenska företaget Mavis har i över hundra år arbetat fram möbler och inredning efter höga miljökrav och standarder. Vissa sorter av Mavis våningssäng finns också som våningssäng med bredare undersäng, så att du får plats med fler personer utan att behöva ta upp utrymme för en extra säng. Designen är ren, skandinavisk och materialet skiftar från obehandlat trä till klassisk vitlackering.

Sleepo har högkvalitativa sängar från Mavis

Här på Sleepo hittar du Mavis våningssäng på rea. Mavis ställer höga krav på sin produktion och vi levererar deras möbler med gott samvete, fri frakt och 14 dagars öppet köp.