Markslöjd Linear Golvlampa - Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Markslöjd

Markslöjd Linear Golvlampa - Svart


1 795 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: Leverans under v.27
Finns även som:

Golvlampan Linear från Markslöjd har ett läckert, stilrent uttryck som passar in i många olika stilar. Lampan är gjord helt i metall som har lackerats i en chic, svart kulör. Linear är inte bara superfin att se på utan är även ytterst praktisk. Lampan är vridbar, ställbar samt justerbar i höjd - just för att Linear ska passa ditt utrymme på ett optimalt sätt. Linear har även ett riktigt händigt USB-uttag för laddning av din smartphone, tablet etc., samt en liten förvaringshylla.


Linear har en strömbrytare på lamphuvudet och även en 2 meter lång, transparent sladd. Lampan har en E14 lamphållare som klarar av max 40W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, LED eller lågenergi.


Ljuskälla ingår ej.


Varumärke Markslöjd
Färg Svart
Material Metall
Ljuskälla Max 40W. Sockel: E14
Storlek BxDxH: 28 x 65 x 144 cm
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid Leverans under v.27
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.