• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Marimekko Örngott

    Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör . Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

  • Marimekko Örngott
9 produkter

Marimekko sängkläder

Liva upp sovrummet med Marimekko

Letar du efter ett snyggt och trendigt sätt att liva upp sovrummet med? Ta en närmare titt på våra väldesignade Marimekko unikko tyg och andra sängkläder. På Sleepo erbjuder vi ett brett utbud av kvalitativa filtar, lakan och örngott i massor av olika storlekar, färger och mönster. Välj mellan snygga Marimekko bäddset och Marimekko sängkläder för att hitta en modell som passar dig din övriga heminredning. Skapa en helhet eller experimentera fritt för att ge sovrummet en personlig touch.

Handla sängkläder från Sleepo

På Sleepo erbjuder vi billiga plagg från Marimekko online på ett enkelt och snabbt sätt. Få fri frakt och 14 dagars öppet köp när du handlar.