Marimekko Räsymatto Pläd Röd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10 jan
Marimekko

Marimekko Räsymatto Pläd Röd


1 290 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10/1

Leveranstid: 1-3 vardagar

Räsymatto är en superfin pläd från Marimekko. Det enkla, men uttrycksfulla, Räsymatto mönstret är sytt i en mohair/ull mix och uppvisar läckra färger i rött och rosa. Pläden är 70x180 cm stor och består av 50% mohair och 50% ull. Pläden har fransar på kortsidorna. Mys under denna härliga pläd i soffan eller sängen.


Innerkudde medföljer ej men finns att köpa i tillvalen

Varumärke Marimekko
Färg Röd
Material Ull
Marimekko

Marimekko

Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör . Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.