Linum Intermezzo Gardinlängd Linne Dark Charcoal Grey 290cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Luftiga gardiner

20% rabatt på alla gardiner!

Gäller endast t.o.m 4 jun.

Linum

Linum Intermezzo Gardinlängd Linne Dark Charcoal Grey 290cm


1 039 kr

Rek pris: 1 299 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Inredning Gardiner Linum

 

  • Säljs styckvis
  • 100% Linne

 

Intermezzo är en lätt och transparent gardin. Den är försiktigt vävt med en blandning av färgad och ofärgad tråd och visar en unik glans när ljuset lyser in. Intermezzo Linnegardin och Paolo Sammetsgardin går i samma färgskalor vilken gör att dom passar fint ihop.Varumärke Linum
Material Linne
Färg Mörkgrå
Bredd 140cm
Längd 290cm
Linum

Linum

Linum är ett svenskt designvarumärke som i generationer levererat högkvalitativa inredningsdetaljer till hemmets många rum. Sedan starten 1966 har Linum vuxit till en internationell aktör med en fortsatt stark vision om hållbar och framtidsmedveten produktion. Linums uttryck är sofistikerat och urbant, med en tydlig taktil känsla. Det genomarbetade hantverket ihop med formstarka mönsterbilder och högkvalitativa material, har gett Linum en aktad position inom sin bransch.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.