• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Linum mattor

    Linum grundades 1966 av Sven Kempe och drivs idag i andra generationen av Stefan Kempe. Sedan starten har Linum jobbat med ständig förbättring för att orsaka så liten påverkan på miljö och människor som möjligt. Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Detta i kombination med det bästa av svensk formgivning utgör grunden i Linum företagskultur.

  • Linum mattor
5 produkter

Linum mattor

Miljövänlig svensk design från Linum

Är du intresserad av miljövänlig och elegant svensk formgivning? Då bör du ta en titt på Linum design. Linum kombinerar svensk form med ett miljö- och rättvisetänk. I vårt stora sortiment hittar du naturliga produkter i Linum tyger, som snygga överkast, påslakan och kuddfodral. Vi säljer även Linum mattor och andra spännande produkter, där varje detalj är ett konstverk. Alla produkter är gjorda i naturmaterial, som 100 % bomull. Med sin robusta struktur och höga kvalitet garanterar vi att de håller i åratal.

Linum rea hos Sleepo

Just nu har Sleepo Linum rea. Passa på att botanisera i vårt stora sortiment av Linums sofistikerade och naturliga produkter. Du får fri frakt och fri retur, och 14 dagars öppet köp