icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linum Paolo Sammet Överkast Pug Beige Enkel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Linum

Linum Paolo Sammet Överkast Pug Beige Enkel


3 299 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Paolo överkast, i färgen Pug, är resultatet av samarbetet med influencern Lovisa Alcén och Sleepo. 

Linums vackra överkast i quiltad sammet är en uppskattad klassiker sedan länge.

Färgen Pug är en skimrande mörk beige ton som endast finns hos Sleepo i begränsad upplaga.


Finns i två storlekar: 270x260 cm passar för att täcka en hel dubbelsäng. 170x260cm lämpar sig för enkelsäng och är särskilt framtagen för Sleepo.


Ett tips är att placera den mindre storleken längst ner på din dubbelsäng så att överkastet täcker endast fotändan av sängen. Detta är en bra lösning om du har dåligt med plats att förvara ett stort överkast eller om du helt enkelt föredrar ett mindre överkast där du även får möjligheten att visa upp dina fina sängkläder!  

Varumärke Linum
Storlek Enkel
Material Sammet
Färg Beige
Linum

Linum

Linum är ett svenskt designvarumärke som i generationer levererat högkvalitativa inredningsdetaljer till hemmets många rum. Sedan starten 1966 har Linum vuxit till en internationell aktör med en fortsatt stark vision om hållbar och framtidsmedveten produktion. Linums uttryck är sofistikerat och urbant, med en tydlig taktil känsla. Det genomarbetade hantverket ihop med formstarka mönsterbilder och högkvalitativa material, har gett Linum en aktad position inom sin bransch.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.