icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Linum Paolo Överkast Sammet 270x260 cm, Ink Blue har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Linum

Linum Paolo Överkast Sammet 270x260 cm, Ink Blue


3 999 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Otroligt vackert överkast från Linum i 100% bomullssammet.
Överkastet har en härligt lyxig känsla med sammetslyster. 

Specifikationer:

- Färg: Bläckblå

- Material: 100% Bomullssammet

- Mått: 270 x 260 cm.

- Överkastet finns i flera färger.

Varumärke Linum
Storlek Dubbel
Material Sammet
Färg Blå

Linum

Linum grundades 1966 av Sven Kempe och drivs idag i andra generationen av Stefan Kempe. Sedan starten har Linum jobbat med ständig förbättring för att orsaka så liten påverkan på miljö och människor som möjligt. Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Detta i kombination med det bästa av svensk formgivning utgör grunden i Linum företagskultur.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.